Friday, 1 April 2011

PRELOVED ITEMS

hye semua!!!arini yaya ade upload preloved items yg mana brg2 ni semua bkn yaya punya.tp tlg kwn publish je sbb dia byk sgt brg yg x pakai n semakkan umah je..huhu...items tu semua mmg dah pakai tapi ade yg pakai sekali je,2x je pown ade..pastu berkepuk la kt almari umah..tp msh lg dlm keadaan yg baik..biasalah,pemiliknya tu adalah seorang perempuan dan cermat org nyer..kalo laki kn ganas sket pakai..main hentam je..hehe...kalo u olls nk tanya lebih lanjut psl brg2 tu semua boleh tnya yaya atau tuan empunya brg tu sdri.kt bwh nnt yaya bg nama n fon number dia..brg2 yg nk let go tu mcm2 ade..rugi x tengok taw..condition dia mcm beli kt kedai gitu haa...yaya pn ade amik items ngn dia..harga boleh dirunding..jgn isau..masih boleh turun harganya kalo btol2 berminat..interested???sms no di bawah ye....sms je sbb dah berkeluarga.call boleh,tp jgn silap timing plak nk call ye kwn2??plus dia ni plak seorang lecturer.sah2 la byk class nk kena attend dek non oi...x smpat nk pickup call.dia akn call blk la kalo leave sms..dun wory k??kalo nk call yaya anytime bley.mana2 senang la.. ;)

Pn.Yusarina 012-2198211
Yaya Nadia   012-9453219

No comments: