Tuesday, 31 May 2011

ONLY FOR CRAFT

hye u ollsssss....lama kn yaya x update entry ni...bz sgt sejak 2 menjak ni ha...hehe....yaya skrng da mula bjinak2 wat craft...suka plak wat bnda2 cmtu skrng ni...ikut musim kowt...org wat craft,kiter pn nk wat craft jgk..ntah jd ntah tidak..hahaha...tp utk permulaan ni yaya da buat craft utk letak kt hp...da bg kt kwn yaya da pown..dia suka..nmpak cm menjadi la tu kot..siap gntung2 bagai dlm kete dia...adoiii....org gntung kt hp dia gntung dlm kete..ish3..pape pn tgok dia bg green lite kira yaya nk buat la n amik tempahan plak..nnt yaya upload ye pic bnda alah tu....lupa plak nk snap sekeping dua....tggu ye kwn2...ada masa yaya upload...video tutorial buat pomander ball pown x ter'upload' lg...huhu...cian customer yg nk tgok tu.....sbr ye darlingness....i'll show u olls later on....nk smbung wat keje dlu...bertimbun koje ni ha....student da msuk sem baru da ni...kena mengundur dri dulu la....c u guysss.... ;)

Tuesday, 3 May 2011

GUBAHAN HANTARAN MAIZATUL

gubahan hantaran kali ni menggunakan articial flower sahaja.previous gubahan yaya gunakan bunga foam semuanya ats permintaan ciksu.yg ni plak yaya buat ats permintaan mai plak...tp bunga ni yaya suka sbb dia x kemek...hehe...so,nmpak cm real je kn???hiasan ni ditambah dengan sdkit batu kapur supaya nmpak lbh eksklusif la katakan...english style...hehe...gubahan hantaran ni yaya smpat amik a few pic je...x smpat sbb masa x mengizinkan.....jom kita tgok yg mana ade je..huhu


perfume set

al-Qur'an

shirt

wallet + belt

CAR ACCESSORIES

hye u olls....entry yg ni plak yaya nk tnjuk little cute pomander yg yaya da siap buat utk my besfren n tunangnyer....nnt dia dtg amik kt umh..x sbr sgt la tu..huhu!!!

pink pomander ball for car

a couple of red n pink

RM10 each

Monday, 2 May 2011

BUNGA TANGAN - MAIZATUL

taraaaaa!!!!ni ha bunga tgn lg....pink lg...adoiiii...byk plak customer2 yg suka bunga tgn cmni...x sempat den nk tunjuk hasil kerja yg color lain...huhu..pape pn ni nk gtaw bunga tgn express....nk taw nape express???sbb nyerrrr,lebihan bunga utk wat gubahan hantaran la tetibe terbentuklah 1 bunga tgn utk pengantin kiter ni...magic x??hehe..pape pn ok la ade bunga tgn masa kawen drp xde kn???congrats to mai comel for her wedding..................hope sentiasa comel..hehe



bunga tangan kt tgn pengantin....

BEKAS HANTARAN MAI COMEL

entry kali ni yaya nk tnjuk kt u olls bekas hantaran yg digunakan utk wedding kwn yaya,nama dia maizatul a.k.a mai comel yg berlangsung pd 30 april yg lpas..baru sgt la..just married la katakan....so,yaya bley la upload hantaran2 yg yaya buat ni...entry ni yaya hanya tnjuk bekas hantaran yg telah digubah menggunakan artificial flower sahaja...nmpak mcm bunga hdup kn???actually kalo pilih bunga yg elok2 nmpak la mcm fresh flower..al-maklumlah,kt kedai bunga tu main lambak je bunga..x susun ngn elok..tu psl la byk yg x elok..hehe

close up view w/o flash

5 bekas baru siap

close up view with flash

9 bekas hantaran yg dah siap digubah