Thursday, 21 April 2011

BRIDESMAID'S HAND BOUQUET

 cantik kn hand bouquet ni??yg ni buat drp paper je sebenarnye...sesuai la kalo bridesmaid guna waktu wedding nnt...yela,zmn skrng bkn bride je yg bley pegang bunga tgn..bridesmaid pn nk taw...hehe...so, kita akn buat yg simple utk bridesmaid sbb nnt kang dia plak yg melaram lbh dr pengantin..hahaha...im trying to do this 1..yela,byk sgt nk buat smpai xtaw nk buat pattern mana 1 da..kalo da expert buat yaya bukak la tempahan dr korang ye??normally kalo yg mcm ni western nyer wedding byk la buat...kt Malaysia jarang sgt..so,ape kata on ur wedding day buat sdkit kelainan.....ok x??


so, mcm ni la rupa kalo bunga tgn utk bridesmaid punyer...cantik kn??teruja plak tgok..nnt yaya akn buat yg jenis button plak..nmpak classic....tggu yeee????nnt yaya upload lg...kena smbung buat keje plak ni..kang kena mrh plak madam bossy...huhu

No comments: